Mensen houden van beelden. Zeker als ze bewegen. Video’s op websites of de sociale media worden gretig bekeken en gedeeld. Maar ook tv-commercials, moodmovies van een event of bedrijfsfilms trekken aan. Tenminste, als ze goed gemaakt zijn en de juiste content verspreiden.

VideoComm toont je hoe video je communicatie kan versterken.

Jouw videoproject realiseren?

Animatievideo, corporate movie of commercial? VideoComm shoots it all!
Contacteer ons voor meer info.

Eerst het verhaal

Wat wil je bereiken met je video en wie? Wat wil je vertellen en hoe? Eenmaal de strategie op punt staat, schrijven wij voor jou een sterk verhaal. In woord en beeld.

We bedenken een creatief concept en stellen een doordacht scenario op dat helder, boeiend en creatief de boodschap naar je doelgroep overbrengt.

Kies het juiste formaat

Video, in élk formaat, is een aantrekkelijk medium om je merkbekendheid te vergroten, je product of bedrijf in de kijker te zetten of verhalen met je doelgroepen te delen.

Maar let op: de ene video is de andere niet…

  • Corporate movie & commercial: Een reclame- of bedrijfsfilm draait om meer dan alleen een product verkopen of tonen hoe je bedrijf werkt. Beleving creëren, dát is de kunst
  • Infographic video: Niemand houdt van saaie presentaties. Van een korte, dynamische en geanimeerde infographic video daarentegen...
  • Snackable video: Instagram stories delen of filmpjes op Facebook of Twitter posten. Hou het kort, want in 3 seconden is de kijker foetsie.

Geniet van een
full video service

De sterkte van onze videoservice? We verzorgen elke videoproductie van A tot Z. Onze scenaristen schrijven je verhaal uit, de producers leiden alles praktisch en technisch in goede banen en onze marketeers brengen je video via de juiste kanalen tot bij je doelgroep. Kortom, bij ons geniet je van een full video service!

Contacteer onze experten

Het resultaat? Laat je inspireren door onze showreel!