Betoverende video voor Callens

Callens & EMK, de Belgische marktleider in industriële warmte- en luchttechnieken, veranderde onlangs van naam. Het nieuwe corporate image werd onder de noemer ‘Let the magic happen’ onthuld tijdens een lanceringsevent voor de werknemers en hun familie. Wij vatten de magie samen in een betoverende video.

Triggers

Callens greep de totale rebranding aan om zijn interne en externe communicatie te boosten. Wij postten op voorhand onder meer filmpjes op de Facebookpagina van het bedrijf om aan te kondigen dat er iets belangrijks op til was. Met succes: de video’s werden veelvuldig bekeken en gedeeld. Op die manier triggerden we medewerkers en klanten inzake de nakende rebranding.

Lanceringsevent

Het bedrijfsterrein in Waregem werd met het oog op het lanceringsevent omgetoverd tot een magisch dorp. We legden de sfeer en hoogtepunten vast in een aanstekelijke video: van de catering met gepersonaliseerde cocktails en foodtrucks tot de show van tv-goochelaar Nicholas, de flitsende timelapse movie over de geschiedenis van Callens en de bekendmaking van het nieuwe logo tot de stomende dj-set van de CEO!