Bedrijfsvideo Healtech ademt innovatie

Het nieuw bedrijf Healtech ontwikkelt en produceert machines die de patiënt genezen door de elektronische verbindingen in het lichaam te herstellen. De collega’s van D’M&S bedachten de bedrijfsnaam en werkten de volledige communicatieaanpak uit. Wij creëerden de video die krachtig samenvat waar Healtech voor staat.  

Think different. Think bio-electronics

De baseline van het conceptbeeld, 'Think different. Think bio-electronics', maakt duidelijk dat het over een nieuwe vorm van geneeskunde gaat. Dit komt ook tot uiting in de bedrijfsvideo die we maakten om het bedrijf in de spotlight te zetten.

Bedrijfsfilosofie in de kijker

In ongeveer twee minuten laten we zien wat Healtech doet en focussen we op de filosofie van het bedrijf. De innovatieve vibe weerspiegelt in de overweldigende beelden van de kantoren, mensen, middelen en onderzoekscentra in combinatie met een aangrijpende Engelstalige voice-over. Healtech is immers meer dan een nieuw product. Het staat voor een nieuwe manier van geneeskunde. Door machines in te zetten in plaats van medicijnen, verandert het bedrijf de wijze waarop ziekten behandeld worden. En die revolutionaire vibe voel je doorheen de hele video